Paul Oussoren

 

Een nieuwe studio in het Woerdense Verlaat. Een studio op een unieke locatie waar je eerst met een pont naar toe mag zodat we in alle rust die mooie foto’s kunnen maken.

Woerdense Verlaat ligt dicht bij Noorden, Mijdrecht en Uithoorn, in het Groene Hart van Nederland.

 

Over

Al een aantal jaar ben ik serieus aan de slag met fotografie en ik heb diverse fotografie cursussen, trainingen en masterclasses gevolgd bij ervaren en professionele fotografen. Fotografie is een passie en mijn enthousiasme deel ik graag met anderen.

Ik streef in mijn werk als fotograaf naar originaliteit en de perfecte foto(‘s). Hierbij spelen compositie, gebruik van licht en natuurlijk de ontwikkeling van de foto een sleutelrol. Het thema ‘cube’ is uniek in Nederland en geeft in een foto een speels en interactief effect tussen verschillende foto’s.

Voor de perfecte foto maak ik gebruik van Canon spiegelreflex-camera’s en Jinbei filtssysteem. Maar ook zonder een goede set lenzen zijn wij, fotografen, nergens. Daarom heb ik voor elke situatie, of het nu binnen of buiten is de juiste lens. Ik fotografeer in een studio maar ik kom ook op locatie waar ik door het gebruik van flitsers ook de juiste setting kan creëren voor de mooiste foto’s.

Op Social Media

Binnenkort linken naar social media